gezien worden in je zijn

Innerlijk Portret in opdracht is een intuïtief geschilderd abstract of figuratief werk, dat ik maak in afstemming op jou. Dit werk kun je zien als een gevoelsexpressie van de energie in jou die in beeld wil komen.

de aarde

De aarde van een plek, waar jij je mee verbonden voelt, vormt de eerste laag van het schilderij. Het fundament. Het laat zien: wie ben je? Waar kom je vandaan? Hier komen meerdere lagen kleur, vormen en textuur op. Deze laten de essentie zien. Jouw ZIJN wordt er in gereflecteerd.

hoe werkt het?

het proces

Vertrekpunt voor het schildersproces is jouw vraag of een thema dat je bezig houdt. Het is een proces dat overgave vraagt. Van jou als opdrachtgever. Van mij als kunstenaar. Naast een uniek schilderij, kan dit proces innerlijk veel in beweging zetten. Herinneringen en inzichten die naar boven borrelen. Heling. Transformatie. Een nieuw perspectief. Gedurende het hele proces hebben wij contact en staan mijn hart en mijn voelsprieten voor je open. Wat ik voel en waarneem, breng ik intuïtief aan op het doek.

in praktijk

Vooraf maak jij enkele keuzes die de prijs en de tijdsduur van het proces beïnvloeden (afmeting en vorm van het doek, materialen enz). De kleuren, de vormen en structuren die op het doek komen, vloeien voort uit het proces. We ontmoeten elkaar in mijn thuisatelier en houden gedurende het proces contact op verschillende manieren. Tegelijkertijd stel ik mij open voor de energetische informatie die ik hierdoor ontvang voor het schildersproces. Uiteindelijk en als het zo ver is, nodig ik je uit om op een bijzondere manier jouw werk in ontvangst te nemen.

een liefde-vol geschenk

werken in opdracht

Keer op keer verwondert het me wat er gebeurt als iemand eigen schilderij ontvangt. Welke emoties, herinneringen en heling hierdoor gefaciliteerd wordt.

Bekijk hier verschillende Innerlijke Portretten die ik in afstemming op een ander heb gemaakt:

kosten

Er zijn globaal gezien twee opties waar uit je kunt kiezen. Een “Innerlijk Portret in het Hier en Nu”, dat in beeld brengt wat er in het hier en nu speelt. Het wordt in een periode van enkele weken en op doek van een kleiner formaat gemaakt.

Andere optie is een “Innerlijk Portret in Proces”. Dit werk wordt op een groter doek, over langere periode gemaakt (6-9 maanden) en volgt een innerlijk proces dat je doorloopt.

De prijs van een Innerlijk Portret in opdracht is gebaseerd op de keuzes die je maakt met betrekking tot de grote van het doek, verfsoort, het gekozen proces en de (energetische) waarde van het werk. Op basis hiervan maak ik een voorstel voor het proces en een offerte.

Een Innerlijk Portretten in opdracht is mogelijk vanaf €900,-. Voor deze prijs ontvang je:

PERSOONLIJK KUNSTWERK
UNIEK EN ABSTRACT
  • in maat 30×40 cm
  • op een premium katoenen doek
  • met goede kwaliteit acrylverf
  • ophangklaar (exc lijst)
WAARDE-VOL PROCES
LIEFDE-VOL

Gezien worden in je ZIJN verenigt je met de liefde voor jeZELF. Hieruit kunnen grote bewegingen ontstaan. Zoals heling, transformatie, een nieuw perspectief.

ENERGIE IN BEELD
RITUEEL

In een persoonlijk ritueel neem je het werk in ontvangst. Waardoor de energie die vrij en in beeld is gekomen, volledig ontvangen en verinnerlijkt wordt

⚜️ raak de boxen aan voor meer info

Laten we kennismaken!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of vraag eerst een brochure aan met meer informatie:

Zie jezelf zoals ik jou zie door de ogen van mijn hart

je essentie, je prachtige kern in beeld gebracht in een uniek schilderij