The Artist Within

Innerlijk Portret

juni 6, 2024

DEEL DIT

The Artist Within2024-06-06T12:04:26+00:00

innerlijke kunstenaar

In dit traject kussen we The Artist Within wakker. Jouw innerlijke kunstenaar. Het deel van jou dat creëert vanuit de geïntegreerde wijsheid in jezelf en in overeenstemming met het vrouwelijke.

in co-creatie

Waar alles meedoet; de wijsheid van je lichaam, jouw intuïtie en je emoties, je denken, je blokkades en je flow.

Waar je met de energie én met de materie werk. Waar je met het leven co-creëert. Speels , vrij en af en toe ook ploeterend en zwaar.

wat houdt het in?

als “zoals je het altijd deed” niet meer past?

Een sterk verlangen om te ontdekken wat jij te brengen hebt, heeft jou hier naar toe geleid. Een wens om vanuit zachte, vrouwelijke kracht zinvol werk te doen.

Misschien past het oude niet meer vanwege (chronische) ziekte, Misschien voel je je beknot in het systeem waarin je werkt (of onderneemt). En misschien is het de tijd dat het zorgen voor een ander (kinderen, ouders, partner…) voorbij en wil je nu ontdekken wat je zelf wilt.

Als dit herkenbaar voor je is, dan kan het zijn dat je toe bent aan ‘de reis’.

de reis

In dit traject dalen af naar de bron van jouw inspiratie & creativiteit. Tegelijkertijd halen we naar boven wat jij te brengen hebt.

Gedurende 9 maanden werken we samen met jouw verlangen én datgene wat het leven brengt. We werken met je creatieve flow én met de gestolde energie die de stroom blokkeert. Altijd in verbinding met het grotere geheel en met het leven zelf (het mysterie, de bron, de kosmos, of hoe jij het ook noemt).

We laten het gebeuren. We dompelen ons onder in niet weten, omarmen de weerstand en frustratie én we laten ons meenemen op de golven van vreugde en inspiratie.

Duur van dit traject heeft zowel een symbolische alsook een praktische betekenis. Het creëren in overeenstemming met het vrouwelijke vraagt om ruimte en om tijd. Ook de tijd waarin ogenschijnlijk niets gebeurt, maakt onderdeel uit van dit traject.

de routeaART

Vooraf spreken we, passend bij jouw verlangen, een gewenst aantal samenwerkingsmomenten af.

Creatieve bijeenkomsten, ont-moetingen in de natuur, momenten voor een openhartig gesprek, hulp op afstand, dit zijn een aantal mogelijke vormen voor ons samenwerken.

Deze samenwerkingsmomenten vormen gedurende 9 maanden de basis van dit traject.

Een structuur waarbinnen het kan gebeuren, zodat het niet alle kanten op lekt.

Ik ben je gids en tegelijkertijd co-creëer ik de reis afgestemd op jou, je verlangen en je proces.

hotspots

Het resultaat van deze reis is onvoorspelbaar. Je kunt je namelijk simpelweg niet voorstellen wat er aan potentieel vrij komt, als je in overeenstemming met het vrouwelijke creëert. Wat er ook uitkomt, je staat ervan versteld, net zoals van de talrijke verrassingen onderweg.

EXPRESSIE
INNERLIJK VUUR

Tot expressie brengen van je innerlijk vuur brengt een stroom aan levensenergie, creativiteit en inspiratie op gang.

VERWONDERING
VREUGDE
Zien, ruiken, proeven en voelen van creaties de weerspiegelen wie je bent, geeft  een diep gevoel van verwonderingen vreugde.
MAGIE
CO-CREATIE

In co-creatie met het leven gaan, waarbij de uitkomst niet vast staat,  maakt ruimte voor de magie .

⚜️ raak de boxen aan voor meer info

creatieve expressie

intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is mijn favoriete tool voor oefenen in zelf-expressie. Op het doek wordt direct zichtbaar wat er gebeurt als je energie van waaruit je werkt, verandert. Je ontdekt wat er gebeurt als je jouw impulsen volgt. Als je je handen het werk laat doen. Als je in overgave gaat.

Boetseren, schrijven, bewegen, dansen zijn andere vormen van expressie die ik graag inzet.

Zelf-expressie combineer ik met andere, fijne hulpmiddelen voor bewustzijn en transformatie. Waardoor op diepere laag integratie van je eravring plaats vindt.

favoriete hulpmiddelen

Lichaamsbewustzijn

Onze baarmoeder (fysieke en/of energetische) is een zetel van de vrouwelijke creativiteit. Contact maken met en ons openen voor de wijsheid en de levendigheid van onze vrouwelijke seksualiteit is een essentieel onderdeel van de vrouwelijke creativiteit.

Natuur

De natuur versterkt onze creativiteit en inspiratie. Ik werk graag met natuurlijke materialen (aarde, inkt, klei enz) en in afstemming met natuurlijke cycli (bv maan). Ook gaan we naar buiten als het kan om te creëren in en met de natuur.

Open-Hartig gesprek

Een open-hartig gesprek maakt onderdeel uit van mijn aanpak. Soms nodigen we, door middel van Voice Dialogue methode, innerlijke delen (innerlijk kind / moeder, perfectionist enz) uit om mee te doen in het gesprek.

Rituelen

Eindes in ons leven zijn belangrijke portalen voor innerlijke groei. Ze horen bij creatie- en het levenscyclus. Rituelen icm expressie maken onderdeel uit van het proces. Inzetten van rituelen werkt ontzettend verlichtend en transformerend.

Visualisatie

Dit is een zeer transformerende vorm van geleide meditatie. Waarin je contact maakt met het onbewuste en je intuïtie. Hier vindt heling plaats, waar je met je mind-set niet bijkomt.

kosten

Iedere vrouw is uniek en zo is dat ook met dit traject. Wat er nodig is aan begeleiding, hangt af van jouw verlangens, wensen en waar je bent op het moment dat we met elkaar starten. De intensiteit van begeleiding en vormen waarin de begeleiding plaats vindt, varieert sterk en kan ook gedurende het traject veranderen. Tijdens een gratis verkenning, bespreek ik met je de mogelijkheden. Hierna ontvang je een voorstel en een offerte op maat.

The Artist Within

in het kort

Terwijl je onderzoekt wat jij te brengen hebt, ontsluit je jouw creatie kracht.

Dit gaat hand in hand met afdalen naar je lichaam en de diepere lagen van je bewustzijn. Hier vind je de bron van jouw inspiratie en creativiteit. Jouw vrouwelijke wijsheid. Je vergeten gaven en je onbewust creatie potentieel.

Ik ben er om je de diepte in te begeleiden, je bij te staan en je te wijzen op de vondsten onderweg.

Dit traject is voor jou, als je

  • verlangt naar ZELF-expressie

  • onbewust creatie potentieel vrij wil maken

  • verlangt naar creëren in overeenstemming met vrouwelijke

  • bereid bent om in overgave te gaan

vraag en antwoord

wordt dit traject ook in groepsverband aangeboden?2024-06-05T11:17:26+00:00

Het is op aanvraag mogelijk om een groepstraject te ontwikkelen. Denk aan een (bestaande) groep vrouwen, een projectteam met een ingewikkelde veranderopgave, een groep leerkrachten, een team enzovoorts.

is dit traject ook geschikt als ik een vaste baan heb?2024-06-05T11:19:26+00:00

Jazeker. Steeds meer organisaties staan open voor een andere manier van werken. Begrippen zoals intuïtie, meditatie. opstellingen wijzen hierop, Ook zoeken bedrijven naar manieren om burn-out en uitval te voorkomen. Als jij in overeenstemming met jouw lichaam, energie en creatie potentieel jezelf in kan brengen is dit voor jezelf en je organisatie enorm verrijkend. 

is het mogelijk om dit traject online te doen?2024-06-05T11:21:48+00:00

Het werk vindt plaats in interactie, fysieke ontmoeting en in afstemming in het hier en nu. Niets van wat wij samen doen is vooraf ontwikkeld of reproduceerbaar. Een deel van het materiaal zal bestaan uit digitale middelen (zoals bijvoorbeeld een ingesproken meditatie of een oefening voor thuis)

Laten we kennismaken!

In een vrijblijvend gesprek ga ik graag samen met jou op onderzoek uit. Wat leeft er bij jou? Waar verlang je naar? Welke ondersteuning kan ik bieden op je pad?

Het vrouwelijke principe kun je niet onder-wijzen

ze is de wijsheid zelf, die met je meewerkt in de mate waarin je bereid bent om de diepte in te gaan.

Ga naar de bovenkant