Vrouwelijke energie is cyclisch, stromend en ontvankelijk. Dit is het meest merkbaar in de seksualiteit en de maandelijkse cyclus van een vrouw. In een natuurlijke omgeving menstrueren vrouwen in overeenstemming met de maanfases. In veel oude tradities wordt de vruchtbaarheid van een vrouw daarom gekoppeld aan de maan en haar cyclus.

creatie experiment

In dit korte, maar intensieve traject, gaan we met de energie van de maan(d) cyclus samenwerken. Het is een creatie – experiment waarin je kennis maakt met vrouwelijk principe van creatie.

We werken met deze hulpbronnen

 • maan(d) cyclus

 • de kracht van de natuur

 • creatieve expressie

 • reflectie en integratie

kennismaken met bron van je creativiteit

OPENEN
IMPULS

In het eerste deel van dit cyclus open je jezelf voor de impulsen vanuit je onderbewuste. Droomzaadjes. Je hartverlangens. Het gefluister van je ziel.

BEVRIJDEN
RUIMTE
In het tweede deel van dit cyclus ploeg je de aarde om. Je maakt ruimte in je bewustzijn vrij voor inspiratie en creativiteit.
BROEDEN
RIJPEN

Dit is de fase van niets doen. Inspiratie en creativiteit die naar boen is gehaald mag rijpen. Zodat je na de rustfase weet, welk zaadje tot bloei kan komen.

⚜️ raak de boxen aan voor meer info

hoe werkt het?

Gedurende een maan(d) cyclus oefenen je met het vrouwelijke principe van creatie. We ontmoeten elkaar in deze periode drie keer en tussendoor hebben we, indien nodig contact.

Als je je verbonden voelt met de maan en haar fases, starten we rondom de nieuwe maan voor de bekrachtiging van jouw creatie cyclus.

Alle lagen doen mee en worden gedurende het hele traject aangesproken; je denken, emoties, intuïtie, je lichaam en je geest. We werken met de materie en met energie.

Zodat alles wat zich aandient op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau integreert en verinnerlijkt wordt.

voorbeeld vragen

Je kunt met uitlopende vragen werken die verband houden met jouw verlangen om te creëren vanuit je hart. Het kan gaan over werk, kunst, onderneming, levensvragen. Zoals bijvoorbeeld:

kosten

Particulier

500-

Zakelijk

700,-
 • ⚜️ creatieve sessie in mijn thuisatelier
 • ⚜️een ritueel in het bos
 • ⚜️een integratiegesprek in mijn thuisatelier
 • ⚜️gehele traject beschikbaarheid voor vragen (overdag en door de week)
 • ⚜️ de genoemde prijs is inclusief kennismaking korting

Een klein traject met een groot effect

Jezelf bevrijden van de aangeleerde spelregels en een sprong maken in het het niet-weten is erg spannend. Zeker als er veel van afhangt.

In dit korte cyclus ontdek je hoe de vrouwelijke principes van creatie voor jou werken en wat er gebeurt als je jezelf toestaat om in overeenstemming met je natuur te creëren. In een afgebakende periode en onder begeleiding.

 • in harmonie met natuurlijke cycli

 • krachtige oefeningen

 • liefde-volle begeleiding

 • een overzichtelijke periode

Laten we kennismaken!

In een vrijblijvend gesprek ga ik graag samen met jou op onderzoek uit. Wat leeft er bij jou? Waar verlang je naar? Welke ondersteuning kan ik bieden op je pad?

De vrouwelijke creativiteit ontspringt uit dezelfde bron als de vrouwelijke seksualiteit.

Creëren vanuit deze bron brengt je levensvreugde, vervulling en expressie van het vuur van je ziel.