Mijn visie | uit je denken
Ergens weerstand voor voelen is, net als ergens enthousiast over zijn, een aanwijzing naar iets wat essentieel is voor jou. ​​​​​​​
In beweging | 2020
Tijdens de coachsessies geef jij middels expressie in creativiteit en/of beweging uitdrukking aan hetgeen in jou leeft.​​​​​​​ Je creatie hoeft nergens op te lijken, niet mooi te zijn en je hoeft het aan niemand te laten zien. Dit helpt je om meer los te laten. Je denken mag ontspannen. Je handen doen het werk. Hierdoor lukt het makkelijker om in de ervaring van het hier en nu te komen. 
In dit proces gaat het niet om analyse, verklaringen of een inzicht op cognitief niveau. Alleen al in het maakproces gebeurt er van alles met je. Bijvoorbeeld: vanuit welke energie creëer je? Probeer je het eindresultaat te beïnvloeden of volg je je creatieve flow? 
Door dit innerlijke spel bewust te maken, kom je in contact met jezelf.
De emoties zijn een bron van informatie. Labelen ervan is niet nodig. Puur het ervaren van wat er in jezelf gebeurt in het moment, werkt ontzettend helend en inzicht gevend. Juist als het voelen en uiten van je emoties lastig voor je is, is creatieve expressie een fijne manier om daarmee in contact te komen.