Verder lezen | uit je denken
Ergens weerstand voor voelen is, 
net als ergens enthousiast over zijn, 
een aanwijzing naar iets wezenlijks. ​​​​​​​
In beweging | 2020
Tijdens de coachsessies geef jij middels expressie in creativiteit en/of beweging uitdrukking aan hetgeen in jou leeft.​​​​​​​ Je creatie hoeft nergens op te lijken, niet mooi te zijn en je hoeft het aan niemand te laten zien. Dit helpt je om meer los te laten. Je denken mag ontspannen. Je handen doen het werk. Hierdoor lukt het makkelijker om in de ervaring van het hier en nu te komen. 
In dit proces gaat het niet om analyse, verklaringen of een inzicht op cognitief niveau. Alleen al in het maakproces gebeurt er van alles met je. Bijvoorbeeld: vanuit welke energie creëer je? Probeer je het eindresultaat te beïnvloeden of volg je je creatieve flow? 

Door dit innerlijke spel bewust te maken, 
kom je in contact met jezelf.
Emoties zijn er om te ervaren, door je heen te laten stromen. Er bewust bij blijven in het moment. Zodat ze je informatie kunnen geven die je nodig hebt. Labelen ervan of er verhalen over maken, is niet nodig. Dan hou je er juist aan vast.
Puur bewust ervaren van wat er in jezelf gebeurt, werkt ontzettend helend.
Als het voelen en uiten van je emoties lastig voor je is, is creatieve expressie een fijne manier om daarmee in contact te komen. 

Lees verder: