Mijn weg naar dit punt in mijn leven is via kronkelige paden verlopen. Iedere afslag en elke (ver)dwaling heeft voor mij een onmisbare ervaring gebracht.
Ik ben geboren in Bosnië. Op mijn vijftiende kwam ik naar Nederland. Waar ik vrij snel in in het reguliere onderwijs instroomde. Mijn leven begon zich ogenschijnlijk te ontvouwen, zoals voor veel andere leeftijdgenoten. 
Op enig moment was ik er: een fijn gezin, academisch opgeleid, een goede baan, een mooi huis, leuke vrienden. Aan de buitenkant had ik het "gemaakt". Maar iets kriebelde er. Ik wilde iets anders, maar ik wist niet zo goed wat dat was. Ik voelde niet een duidelijke passie of een roeping. Alleen de vragen: wat is mijn pad? Wat is mijn bijdrage? Wie ben ik echt?
Uit mijn schelp | 2018
Dit was het begin van mijn innerlijke reis, zonder dat ik destijds wist dat ik op reis ging. ​​​​​​​
Mijn eerste opleiding in coaching volgde ik in 2012. Ik leerde er vooral veel over mijzelf. En hoe mijn levensomstandigheden en relaties veranderden op momenten dat mijn perspectief veranderde. Verschillende cursussen en opleidingen volgden hierop. Talloze boeken ook. Ik wilde meer weten en kunnen. 
Eind 2016 bracht toeval mij op een nieuw pad. Het pad van "kunstzinnig dynamisch coachen". Een nieuwe wereld ging voor mij open. Mijn innerlijke wereld. Die nu ineens in kleur en vorm voor mij zichtbaar werd. In die tijd wees alles er op, dat het voor mij nodig was om andere keuzes in mijn leven te maken. Maar ik was nog niet zo ver. Eind 2017 raakte ik burn-out. Ik kon niet meer vluchten. Ik moest de diepte in. ​​​​​​​
Transformerende | 2019