Hoofd-zakelijk leven vanuit mijn hoofd bracht me veel. Ik studeerde, werkte, leerde. Ik kreeg complimenten voor mijn analytisch vermogen, helikopter view, resultaatgerichtheid. Soms leek het alsof mensen alleen dat deel van mij zagen. Dit raakte me steeds vaker. Zonder dat ik wist waarom. ​​​​​​​
Criticus | 2018
Pas toen ik innerlijk op reis ging, ontdekte ik dat ik vooral deze kant van mijzelf aan de buitenwereld toonde. Een kwaliteit die graag gezien werd, werd mijn identiteit. In wezen was het een masker, waar kwetsbaarheden onder verborgen zaten. Onder de maskers lag ook potentieel verborgen. Vergeten en nooit ontdekte talenten, een gave. 

Wie ben ik? | 2018
Tot mijn grote verrassing bleek betekenisvol leven en werk voor mij dichterbij mijn natuur te liggen dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik zocht de antwoorden hierop buiten mijzelf. Terwijl de antwoorden er de hele tijd waren. Bedekt door opvattingen over mijzelf en over hoe ik de wereld zie en betreed, die niet van mijzelf waren. Verstopt uit angst om niet geaccepteerd te worden als ik ontmaskerd door het leven ga.