Verder lezen | mijn aanpak
Je bent welkom in mijn huis. Een plek die veiligheid en een ongedwongen sfeer biedt. 
Waar je mag ontspannen. Tot rust komen.  
Je hart openen
voor jouw innerlijke waarheid.
Bepaal zelf je kijkrichting No.1 | 2020

Mijn primaire doel is dat jij jouw eigen wijsheid ervaart, nieuw perspectief krijgt op jezelf en je situatie, dat je de keuzes gaat maken die bij jou passen. Ik help je met alles wat ik te bieden heb als mens en coach om jezelf open te stellen en begeleid je liefdevol op je innerlijke reis.
Ik ben er niet om jou iets te leren, iets voor jou op te lossen of je te voorzien van een advies. ​​​​​​​
Bepaal zelf je kijkrichting No.2 | 2020
Mijn eigen innerlijke reis, mijn intuïtie, en een jarenlange ervaring in de organisaties vormen een bedding voor een innerlijke plek van waaruit ik je begeleid. 
Uiteraard beschik ik over een breed scala aan instrumenten en de nodige kennis om professioneel te coachen. Naast creatieve opdrachten, gebruik ik oefeningen en interventies uit mindfullness, visualisatie-oefeningen, psychosynthese, opstellingen, voice dialogue en lichaamswerk.  
Bepaal zelf je kijkrichting No.3 | 2020
Ik werk graag intuïtief. Dat betekent dat ik op gevoel keuzes maak over interventies, materialen en opbouw van de sessie. Ik stem me daarbij af op jou, wat er in het moment (tussen ons) speelt en waar je op dit moment bent in je proces. Door op verschillende lagen te waarnemen, voel ik wat er nodig is.
Bepaal zelf je kijkrichting No.4 | 2020
Wil je meer weten over mijn ervaringen, 
professionele achtergrond en mijn opleidingen?
Kijk dan op mijn LinkedIn profiel, via het icoontje onderaan op deze pagina. 

Lees verder: