Mijn visie | aanpak
Waar mensen elkaar ontmoeten in een open verbinding, voorbij de rollen en conventies, ontstaat er magie.
Bepaal zelf je kijkrichting No.1 | 2020
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk aan huis. In een ongedwongen sfeer, nodig ik je uit om je hart te openen voor jezelf en voor hetgeen onze ontmoeting jou te bieden heeft. 
Ik bied je een veilige plek aan. Waar je de verwachtingen die je voor jezelf hebt en die van anderen zijn, kan onderscheiden van wat er van binnenuit naar buiten wil komen. Waar je innerlijk op reis kunt gaan. Waar je jezelf kan ervaren zoals je bent. In je kracht en in je kwetsbaarheid.
Mijn primaire doel met het coachen is dat jij jouw eigen wijsheid ervaart, nieuw perspectief krijgt op jezelf en je situatie én dat je de keuzes gaat maken die bij jou passen. Ik help je met alles wat ik te bieden heb als mens en coach om jezelf open te stellen voor je innerlijke wereld en ik begeleid je liefdevol op je innerlijke reis.
Ik ben er niet om jou iets te leren, iets voor jou op te lossen of je te voorzien van een advies. ​​​​​​​
Bepaal zelf je kijkrichting No.2 | 2020
Mijn eigen innerlijke reis, mijn intuïtie, en een jarenlange ervaring in de organisaties vormen een bedding voor een innerlijke plek van waaruit ik je begeleid. 
Uiteraard beschik ik over een breed scala aan instrumenten en de nodige kennis om professioneel te coachen. Naast creatieve opdrachten, gebruik ik oefeningen en interventies uit mindfullness, visualisatie-oefeningen, psychosynthese, opstellingen, voice dialogue en lichaamswerk.  
Bepaal zelf je kijkrichting No.3 | 2020
Ik werk graag intuïtief. Dat betekent dat ik op gevoel keuzes maak over interventies, materialen en opbouw van de sessie. Ik stem me daarbij af op jou, wat er in het moment (tussen ons) speelt en waar je op dit moment bent in je proces. Door op verschillende lagen te waarnemen, voel ik wat er nodig is.
Bepaal zelf je kijkrichting No.4 | 2020
Wil je meer weten over mijn ervaringen, professionele achtergrond en mijn opleidingen?
Kijk dan op mijn LinkedIn profiel, via het icoontje onderaan op deze pagina.