Ik wil graag mijn leven leven zoals dat past bij wie ik in wezen ben. Door mijn innerlijke wereld te onderzoeken, in te zien van waaruit ik handel, ontstaat er bij mij ruimte voor inspiratie en creativiteit. ​​​​​Dit geeft mij innerlijke vrijheid. Die zet ik in ten goede van mijzelf, mensen om mij heen en de wereld om mij heen. ​​​​​​​
Mijn innerlijke leiders | 2019
Door het ervaren van een burn-out heb ik mijn innerlijke leiding in verschillende vormen en gedaantes leren kennen. Eerst was er de ontkenner, die naar bewijs zocht dat mijn diagnose niet klopte. Verschillende andere leiders opereerden meer vanuit de schaduw. Met als missie, redden van mijn ego, mij een slachtoffer van mijn omstandigheden maken, enzovoort. 
Dit proces bracht me ook in contact met een andere soort leiding in mij. Ik kwam er achter dat er vrij weinig integrale kennis over en begeleiding bij een burn-out bestaat. Dit frustreerde me. Dus werd ik mijn eigen procesbegeleider. Ik verbond me met mijn gevoel en begon er naar te luisteren. Ik zocht uit wat er aan de hand was met mij, welke hulpbronnen er bestaan en wat ik zelf nodig had. Ik maakte steeds mijn eigen pallet aan behandelingen en kuren. 
Kortom, ik nam de verantwoordelijkheid voor mij, mijn pijn en mijn behoeftes en verlangens. 
Mijn innerlijk kompas | 2018

Voor mij is innerlijk vrij zijn niet een doel dat afgevinkt kan worden, voor altijd vrij zijn van twijfels, innerlijke blokkades of een permanente staat van geluk bereiken. Innerlijk vrij zijn, is een manier van leven. Steeds bewust zijn van waaruit ik leef. Welke innerlijke leider heeft het voor het zeggen? Open staan voor alles wat ik voel en ervaar. Mijn kwetsbaarheid erkennen en mijn kracht omarmen. Steeds opnieuw.