Aanbod | Innerlijk portret coaching
Onderzoek je vraag en ont-dek je innerlijke wereld via creative expressie
 Verlangen en weerstand | 2019
Als je een vraag of een dilemma hebt, waar je langere tijd mee bezig bent. Waar je mee in cirkels redeneert. En steeds tot dezelfde inzichten komt. Dan kan een coach-traject helpend zijn om hier een nieuw perspectief op te krijgen. 
Tijdens de coachingsessies nodig ik je uit om innerlijk op reis te gaan en jezelf creatief uit te drukken. Dit helpt je om uit je denken te komen en in contact te komen met je dieper gelegen gevoelens en emoties. Hierdoor creëer je meer vrijheid in jezelf. En kom je in contact met je innerlijke wijsheid en kracht.
Wil je weten hoe ik werk? Lees meer hierover hier. ​​​​​​​
Praktisch: 
Minimaal bestaat een traject uit drie coach-sessies (inclusief de intake) en een afrondende sessie. 
Als je behoefte hebt aan meer sessies, dat kan. Je beslist vanaf de derde sessie of je een vervolg wilt. Wanneer jij voelt dat het traject klaar is, sluiten we het af met een afrondende sessie.
Een coachsessie duurt twee uur. Het ritme van coach-sessies is afhankelijk van jouw behoefte, wekelijks bij dringende vragen tot maandelijks bij ontwikkelprocessen die tijd en ruimte vragen.
Voordat we een traject opstarten is er eerst een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. We maken kennis. En je doet een kleine creatieve oefening, zodat je ervaart wat creatieve expressie voor jou kan betekenen. 
Wil je een stap verder, dan ontvang je een offerte op maat en naar draagkracht. 
We starten met het traject als we allebei een "JA" voelen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Wil je een keer een hele dag de diepte in? 
Bekijk dan of een unieke en speciaal voor jou ontwikkelde dag-retraite iets voor jou is.