Voor jou | Innerlijk Portret dag-retraite
Een unieke en op jouw behoefte afgestemde dag-retraite, als je eens de hele dag de diepte in wilt gaan. 
 ​​​​​​​
Innerlijk Portret - een hele dag om jezelf open te stellen
Mijn perspectieven en ik | 2019
Ben jij iemand die het gesprek waar het echt om gaat steeds vermijdt? Pas bij het afscheid met je gesprekspartner kom je to the point? En de keer erop begin je over iets anders. Bij voorkeur praat je niet over jezelf.
Dan is een persoonlijke dag-retraite misschien iets voor jou!
Een hele dag induiken in een thema dat je bezig houdt, heeft als voordeel dat er volop ruimte is om de ervaringen uit te diepen. Er is ruimte voor ontspanning en tijd om je op jouw tempo open te stellen.
Dit is een intensieve vorm van coaching. Of dit bij je past, hangt van verschillende factoren af, zoals je leerstijl, je energieniveau en je manier van laten indalen van de ervaringen. De één heeft meer baat bij een intensieve dag en de ander heeft meer baat bij losse en in tijd verspreide sessies. Wat het beste bij jou past, kunnen we eventueel ook samen onderzoeken in een intakegesprek.
Praktisch: 
De dag-retraite kan onderdeel uitmaken van een coachtraject of als een losse dag aangevraagd worden. Als je kiest voor een losse dag, dan vindt er vooraf een intakegesprek plaats (2 uur). De intake helpt jou om het thema dat je in de dag-retraite wilt onderzoeken nader te verkennen. Het biedt mij inzicht in wat er bij jou speelt, zodat ik de dag voor jou kan voorbereiden. 
 *De dag bestaat uit een aantal blokken waarin we aan het werk zijn en is liefdevol opgebouwd met respect voor rust, ademruimte, behoefte aan beweging en buitenzijn.
 *De dag is inclusief een lichte lunch, koffie/thee en gezonde hapjes tussendoor.
 *We beginnen om 10.00 uur en ronden af om 16.30.
 *In de middag is er, na de lunch, tijd en ruimte voor een vrije invulling, waarbij je tijd hebt voor jezelf, een ontspannende wandeling of iets waar jij behoefte aan hebt. ​​​​​​​
Voordat we een traject opstarten is er eerst een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. We maken kennis. En je doet een kleine creatieve oefening, zodat je ervaart wat creatieve expressie voor jou kan betekenen. 
Wil je een stap verder, dan ontvang je een offerte op maat en naar draagkracht. 
We starten met het traject als we allebei een "JA" voelen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​