de toekomstige ik

Toen ik mijn ogen opende, kwam ik oog in oog te staan met een buste van een oudere versie van mij.

De toekomstige ik, die het allemaal al gezien en gedaan heeft.

Dit beeldje maakte ik tijdens een bijeenkomst van een groep ondernemers uit mijn regio vorige week.

We komen ieder kwartaal bij elkaar om ons bezig te houden met de grote lijnen van ons bedrijf. We reflecteren, delen en kijken vooruit. Samen en ieder op een eigen manier.

Voor iedereen die met mij mee wilde doen, nam ik dit keer een stuk klei mee.

 

creatie potentieel dat vrij wil komen

Tijdens een korte, meditatieve oefening, lieten we onze handen in de klei kneden. Intuïtief drukten we hierin uit wat in onszelf beschikbaar mag komen, om ons creatie potentieel te verwezenlijken. Zo maakten we ruimte in ons bewustzijn voor de energie van waaruit we willen creëren en ondernemen in de tweede helft van het jaar.

De ontmoeting met deze toekomstige versie van mij, die vanuit haar innerlijke kracht en onverschrokken in het leven staat, overspoelde me met een diep gevoel van vertrouwen en zelfverzekerdheid.

Ik kon ontspannen in het weten dat ik de kansen die zich aan gaan dienen, niet alleen zal herkennen, maar dat ik er op een adequate manier naar zal handelen.

In de afgelopen dagen voelde het alsof ik in de energie van deze versie van mij inklikte. Toen zich een vraag van een potentiële klant aandiende, voelde ik dat ik al vanuit deze energie handelde.

Zonder dat ik het verder hoef uit te werken in concrete acties, me ergens van hoef te verzekeren, schakel ik, vanuit dit gevoel, langzaam over op de zomerstand.

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

de oefening

Voor veel mensen breekt binnenkort de vakantie periode aan. De tijd waarin je tot rust komt maar ook mijmert over de tweede helft van het jaar.

Wil jij deze zomer jezelf afstemmen op het creatie potentieel in jou dat tot uitdrukking wil komen in de tweede helft van het jaar?

Stuur me een bericht, dan ontvang je een korte oefening met een ingesproken meditatie. Je kunt het overal en altijd doen. Op het strand. In de bossen. Op de camping. Of in je tuin.

Ik wens je een inspirerende zomer toe!

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

In de vrouwelijke creativiteit is werken met de energie net zo belangrijk als werken met actie. Deze oefening is een voorbeeld hiervan.