Mijn weg naar dit punt in mijn leven is via kronkelige paden verlopen. Iedere afslag en elke (ver)dwaling heeft voor mij een onmisbare ervaring gebracht.
In 1977 ben ik in Bosnië geboren. Sinds 1992 woon ik in Nederland. Waar ik vrij snel in in het reguliere onderwijs instroomde. Mijn leven begon zich hierna te ontvouwen, zoals voor veel andere leeftijdgenoten. 
Op enig moment was ik er: een fijn gezin, goede baan, mooi huis, leuke vrienden. Aan de buitenkant had ik het "gemaakt". Maar iets kriebelde er. Ik wilde iets anders, maar ik wist niet wat. 
Uit mijn schelp | 2018
Ik wist dat ik iets wezenlijks wilde bijdragen. Maar ik wist niet wat, hoe en waarom. Ik wist dat een grote carrière met veel impact mij niet aantrok. Op de barricade gaan staan voor mijn idealen paste ook niet bij mij. De hulpverlening in, ook niet. Maar wat was dat waar ik naar verlangde? Dit was het begin van mijn innerlijke reis, zonder dat ik destijds wist dat ik op reis ging. 
Mijn eerste opleiding in coaching deed ik in 2012. Ik leerde er vooral veel over mijzelf. Ik leerde hoe mijn levensomstandigheden en relaties veranderden op momenten dat mijn perspectief veranderde. Verschillende cursussen en opleidingen volgden hierop. Talloze boeken ook. Ik wilde meer weten en kunnen. 
Eind 2016 bracht mijn intuïtie mij op een nieuw pad. Het pad van "kunstzinnig dynamisch coachen". Een nieuwe wereld ging voor mij open. Mijn innerlijke wereld, die nu ineens in kleur en vorm voor mij zichtbaar werd. Alles wees er op dat het voor mij nodig was om andere keuzes te maken. Maar ik was nog niet zo ver. Eind 2017 raakte ik burn-out. Ik kon niet meer vluchten. Ik moest de diepte in. ​​​​​​​
Transformerende | 2019