slaapwandelen is wat anders dan droom wandelen

(Be)leven van een wakkere droom

Titel: Dream Walking

Materiaal: Mixed media dikke kwaliteit papier

Jaar: 2022

Te koop voor: €455,-

incl vintage lijst

Thema

Dream Walking is een werk waar ik naar blijf kijken en steeds in de subtiele structuren en schaduwen nieuwe delen van de wakkere droom ontdek. Sommige delen van de droom zijn een beetje donker en andere juist (ver)licht. We kunnen door het leven lopen alsof het een droom is. Ons onbewust van onszelf en wie we zijn. Of we kunnen wakker door het leven lopen, zowel door de donkerte als door het licht heen bewegend en ons tegelijk bewust te zijn van onze dromen. Voor mij is het duidelijk welke keuze ik graag maak. Hoe is dat voor jou?

Maakproces

Dit werk maakte oorspronkelijk onderdeel van een groter werk uit dat als geheel niet klopte. Pas toen ik met een passe-partout in verschillende formaten, delen van het werk ging inkaderen, zag ik wat er allemaal in het werk zat. Toen begreep ik ook waarom het als geheel niet klopte. Het waren namelijk meerdere schilderijen die qua thema verbonden zijn met elkaar en die toch ieder een apart verhaal vertelden. Nu ze los van elkaar zijn gemaakt, komen de verhalen tot hun recht.

Welkom in mijn thuisatelier

In een vrijblijvende privé bezichtiging laat ik je graag mijn kunst zien. Ik bied alle tijd die je nodig hebt om te voelen of mijn kunst bij jou en je huis/werkplek past.