Organisaties bieden een diversiteit aan situaties en uitdagingen die je kunt zien als een uitnodiging om innerlijk op reis te gaan.
De elementen | 2019


De dynamieken in organisaties kunnen soms ook tot pijnlijke ervaringen leiden. Dit kan een grote impact hebben op je leven en je welbevinden. 
Misschien herken je je eigen situatie in voorbeelden hieronder of heb je met een vergelijkbare situatie te maken: 
 *Je voelt dat werken vanuit (methodische) kennis als enige waarheid, voor jou niet meer klopt. Je ziet in dat hetgeen wat er werkelijk aan de hand is, niet wordt gezien, erkend en besproken.
 *Presteren, hard(er) en sneller werken, competitie, "vechten" om dingen geregeld te krijgen. Dat wil je niet meer. 
 *Je voelt je enorm betrokken. Je neemt te veel verantwoordelijkheid op jezelf, ook de verantwoordelijkheid die niet bij jou hoort. Je begint de tol hiervan op te merken.
 *Je krijgt veel complimenten voor je werk, maar jij ziet niet meer de toegevoegde waarde in van wat je doet. Je voelt je leeg en ontevreden.
 *Je merkt dat het tijd is voor jou om te gaan, maar waar naar toe? Misschien ben je gehecht aan de status van je functie, vind je dat je te veel geïnvesteerd hebt om er te komen of je maakt je zorgen over wat anderen ervan zouden vinden.
 *Na een glansrijke carrière, verandert je positie plotseling. Het bestuur, je leidinggevenden of je team heeft het vertrouwen in jou opgezegd. Je bent of wordt ontslagen.
 *Je dreigt burn out te raken of je bent burn out geraakt.
Wil jij op je werk je emoties, gevoelens en eigenheid inzetten als bron van wijsheid en inspiratie? Wil jij in een open verbinding met mensen om je heen zinvol creëren en werken? En ben je bereid om op een creatieve, innerlijke reis te gaan?​​​​​​​

Werken vanuit een innerlijke bron van wijsheid en inspiratie is niet vanzelfsprekend in de meeste organisaties.

Als jij hiervoor kiest, dan vraagt dat moed van je. In de eerste plaats om naar binnen te gaan bij jezelf en te ervaren wat er is. Elke situatie te zien als een mogelijkheid om dieper in contact te komen met je zelf, je emoties, verlangens en je potentieel. Het vraagt ook moed om jezelf tijd en ruimte te geven die je hiervoor nodig hebt.
Ik ben er om je te helpen met alles wat ik te bieden heb als coach en procesbegeleider. Wat je uit dit traject haalt, hangt af van waar je op dit moment staat, wat je intenties zijn.

Voel je dat dit voor jou klopt?
En wil je hierin begeleid worden? 
Ontdek hier mijn aanbod voor jou. ​​​​​​​​​​​​​​