Mijn visie | innerlijk leiderschap
Innerlijk leiderschap is gericht naar binnen. 
Het gaat over waarnemen, voelen, ervaren, bewust worden van wat er is. 
Toestaan dat pijnlijke emoties kunnen helen. 
Kiezen om vanuit innerlijke bronnen van kracht en inspiratie te leven. 
Steeds opnieuw. 
Innerlijk Portret -innerlijk leiderschap. Kiezen van waaruit je wilt leven en creëren.
De oorsprong | 2020
Mensen zijn complexe wezens. We hebben een bewustzijn, instincten, gedachtes, emoties, verlangens, lichamelijke gewaarwordingen, intuïtie. 
En een mogelijkheid om bewust onze levens te creëren, in afstemming met onze missie, ons potentieel en in een natuurlijke flow. Toch creëren we vaak onbewust. We reageren dan op onze omgeving vanuit aangeleerde patronen:
 *omdat we delen van onszelf verdringen;
 *omdat we geleid worden door onze angsten;
 *omdat we bevestiging nodig hebben;
 *omdat we iemand of iets niet kwijt willen raken...​​​​​​​
Hoe jij je innerlijk leiderschap inzet, toont zich in de uiterlijke omstandigheden. 
Innerlijk leiderschap is geen methode of een trucje dat je aanleert. Het is een manier van leven. Hoe moeilijk je levensomstandigheden zijn. Hoe diep ingegraveerd je belemmerende patronen. Hoe ongezond de dynamieken zijn op je werk of in je relaties. Je hebt altijd een keuze, hoe je hier innerlijk mee omgaat. Waar je je aandacht op richt. Of je iets aangaat, heelt, er tegen vecht of uit de weg loopt. 

IN DE ORGANISATIES
Ik geloof dat de wereld nu leiders nodig heeft die in de eerste plaats leider zijn van hun innerlijk. Dit zijn de mensen die bewust zijn van hun innerlijke krachtbronnen en van hun kwetsbaarheden. Hun schaduw en hun licht. Ze weten wat hen beweegt en welke impact zij hebben op hun omgeving. Ze zijn zich bewust van de consequenties van hun keuzes. Dit zijn mensen die inspireren. Ze zijn niet bang om ongemak te verdragen en ruimte te creëren voor een gesprek dat er toe doet